Nu Tos Ningal Ieu Blog

Jumat, 02 Januari 2009

foto buronan 3IPA2 th 2005


2 komentar:

Oka (ola Kasep) mengatakan...

Gung ari Poto urang eweuh ......
manehma kitu euy kababaturan teh .

gung urang reunian ah barudak nu baheula di SMP ..,didinya iraha kawin euy

@sk mengatakan...

hatur nuhun tos berpatisipasi di blog simkuring.
ask:
1.da urg bogana kelas ipa2..ke insa4jj1 diusahakeun diasupkeun foto ola.
2.Reuni ...hayu wae asal sing puguh jadwalna jadi bisa diusahakeun kabaeh daratang
3.kawin insa4jj1 bakal,tgl 31 mei aya kawinan lanceuk urg.silakan datang..
permios !!!!