Nu Tos Ningal Ieu Blog

Jumat, 03 Juli 2009

Jogja 2004


1 komentar:

@sk mengatakan...

Wah jadi inget ka jogja...jalan2 caritana mah embung kaluar duit da teu naek beca..eh malah kasasb...urang,aceng,ari jeung wawan...